Fyns Bogføring & Revision ApS er gode til det med regnskab. Vi ordner regnskabet, så du kan koncentrere dig om kærneydelsen i din virksomhed.

Ydelser

Vi skal gøre det vi er gode til. Du er garanteret rigtigt god til det din virksomhed tilbyder. Fyns Bogføring & Revision ApS er rigtigt gode til det med tal.

Så hvorfor ikke lade os klare regnskabet og moms og afgifter, så du kan koncentrere dig om kerneydelse i din virksomhed.

Læs nedenfor og se hvad vi bl.a. kan tilbyde og kontakt os for en uforligtende snak om jeres behov.

BOGFØRING, LØN, FAKTURERING, DEBITOR- OG KREDITORSTYRING, BETALINGSRUTINER, LØBENDE REGNSKABSRAPPORTERING. Bogholderiet er vigtig i din virksomheds daglige administration. Fyns Bogføring og Revision ApS hjælper din virksomhed med, at få indarbejdet effektive og strukturerede rutiner. Nogle foretrækker selv at stå for det daglige bogholderi. Andre vil gern slippe og ligger den del af forretningen over til os. Vi finder altid en løsning, som matcher din virksomheds kapacitet og administrative behov. Skal du starte egen virksomhed, sørger vi for, at din virksomhed kommer godt fra start og får indarbejdet de mest hensigtsmæssige rutiner. Læs mere under etablering og opstart

Bogføring

BOGFØRING, LØN, FAKTURERING, DEBITOR- OG KREDITORSTYRING, BETALINGSRUTINER, LØBENDE REGNSKABSRAPPORTERING.

Bogholderiet er vigtig i din virksomheds daglige administration. Fyns Bogføring & Revision ApS hjælper din virksomhed med, at få indarbejdet effektive og strukturerede rutiner.

Nogle foretrækker selv at stå for det daglige bogholderi. Andre vil gerne slippe og ligger den del af forretningen over til os. Vi finder altid en løsning, som matcher din virksomheds kapacitet og administrative behov.

Skal du starte egen virksomhed, sørger vi for, at din virksomhed kommer godt fra start og får indarbejdet de mest hensigtsmæssige rutiner. Læs mere under etablering og opstart

SOM ANSVARLIG VIRKSOMHED SKAL DU HAVE EN ÅRSRAPPORT DU KAN STOLE PÅ.  Vi er garant for professionelle årsrapporter, som opfylder lovgivningens krav. Samtidig kan du være sikker på, at vi kan hjælpe med fortolkning af gældende regnskabsbestemmelser, som har betydning for dig – herunder både danske og internationale regnskabsvejledninger. Vores erfaring viser samtidig, at det for mange virksomhedstyper betaler sig, at få foretaget periodiske balancer, kvartalsregnskaber og budgetkontroller. Det giver dig overblik over din virksomheds aktuelle økonomiske status, og gør at dit årsregnskab kommer sikkert i mål. Vi samarbejder med en af Danmark største revisionsfirmaer, så du kan trygt overlade din revision til os.

Årsregnskab

SOM ANSVARLIG VIRKSOMHED SKAL DU HAVE ET SKATTEREGNSKAB ELLER EN ÅRSRAPPORT DU KAN STOLE PÅ. 

Vi er garant for professionelle skatteregnskaber eller årsrapporter, som opfylder lovgivningens krav. Samtidig kan du være sikker på, at vi kan hjælpe med fortolkning af gældende regnskabsregler, som har betydning for dig.

Vores erfaring viser samtidig, at det for mange virksomhedstyper betaler sig, at få foretaget periodiske balancer, kvartalsregnskaber og budgetkontroller. Det giver dig overblik over din virksomheds aktuelle økonomiske status, og gør at dit årsregnskab kommer sikkert i mål.

NÅR DU STARTER VIRKSOMHED, MELDER SIG ET UTAL AF SPØRGSMÅL. DU FÅR BRUG FOR KOMPETENT SPARRING. FYNS BOGFØRING OG REVISION APS HAR ÅRELANG ERFARING MED AT HJÆLPE NYE VIRKSOMHEDER GODT FRA LAND. Vi kender svarene på de fleste af dine spørgsmål, og vi tør samtidig stille de spørgsmål, der udfordrer og er nødvendige for din virksomheds fremtid. Derved sikrer vi, at du står med en driftssikker forretningsplan, som beviser din virksomheds eksistensberettigelse – herunder at der er nødvendig kapital til rådighed. Under opstarten af din virksomhed er det vigtigt, at du får indarbejdet nogle enkle administrative procedurer, der fungerer på daglig basis. Det gælder valg af bogføringssystem, valg af registreringssystemer, opstart af kontoplan mm. Vælger du os som din samarbejdspartner er du godt kørende fra start.

Etablering

NÅR DU STARTER VIRKSOMHED, MELDER SIG ET UTAL AF SPØRGSMÅL. DU FÅR BRUG FOR KOMPETENT SPARRING.

Fyns Bogføring & Revision ApS har stor erfaring med, at hjælpe nye virksomheder i etableringsfasen.

Vi kender svarene på de fleste af dine spørgsmål, og vi tør samtidig stille de spørgsmål, der udfordrer og er nødvendige for din virksomheds fremtid.

Under opstarten af din virksomhed er det vigtigt, at du får indarbejdet nogle enkle administrative procedurer, der fungerer på daglig basis. Det gælder valg af bogføringssystem, valg af registreringssystemer, opstart af kontoplan mm.

Vælger du os som din samarbejdspartner er du sikker på at alt er klar fra start.

Udover det arbejde der altid følger med udarbejdelse af skatteregnskab eller årsrapport, kan der opstå spørgsmål af skattemæssig karakter. Hos Fyns Bogføring og Revision ApS erfarer du hurtigt, at skatterådgivning er en af vores spidskompetencer. Vi ser os selv som din virksomheds aktive og engagerede medspiller. Vi yder dig sparring, når du søger svar på en skatte- eller momsmæssig problemstilling. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder når det f.eks. drejer som om etablering og opstart af virksomhed, køb og salg af virksomhed, generationsskifte og virksomhedsomdannelse. Dette er blot nogle af de spørgsmål, hvor vi kan yde dig fuld valuta for pengene.

Rådgivning

UDOVER DET ARBEJDE DER ALTID FØLGER MED ET SKATTEREGNSKAB ELLER ÅRSRAPPORT, KAN DER OPSTÅ SPØRGSMÅL AT SKATTEMÆSSIG KARAKTER.

Hos Fyns Bogføring & Revision ApS erfarer du hurtigt, at skatterådgivning er en af vores spidskompetencer. Vi er en aktiv og engageret medspiller. Vi giver dig svar, når du støder på en skatte- eller momsmæssig problemstilling.

Vi hjælper dig også, når det f.eks. drejer sig som om etablering og opstart af virksomhed, køb og salg af virksomhed, generationsskifte eller virksomhedsomdannelse. Dette er blot nogle af de spørgsmål, hvor vi kan tilbyde vores ekspertice.

Har du andre spørgsmål kan vi helt sikkert hjælpe dig. Kontakt os hellere én gang for meget end én gang for lidt.